Littoisten Pirtapiikojen talvirieha 10.2.

Tervetuloa Littoisten Pirtapiikojen talviriehaan 10.2. klo 11-15! Ohjelmassa on pulkkailua, partiomaisia minikisoja sekä partiotoimintaan tutustumista perheen ja kavereiden kanssa. Ottakaa siis partiosta vähänkin kiinnostuneet ystävänne mukaan nauttimaan talvisesta päivästä yhdessä! Mukaan saavat tulla myös lippukunnan jäsenten perheet aina perheen pienimmästä lähtien. Kolomme pihassa on myös nuotio, jolla saa lämmittää omia eväitä! Samoajat pitävät kolon pihalla lettukahvilaa, jonka tuotot menevät lippukuntamme samoajatominnan tukemiseen. Kahvilassa käy vain MobilePay-maksut.

Jos saavutte tapahtumaan autolla, pyydämme ajamaan autonne Littoisten monitoimitalon parkkipaikalle, ellette ole liikkumisesteisiä. Seurakuntatalon parkkipaikalla on hyvin vähän tilaa ohjelman takia. Riehassa nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *