Vaeltajat ja huuhkajat (18v+)

Littoisten Pirtapiikojen vaeltajat ja huuhkajat (eli yli 22-vuotiaat) toimivat erilaisissa johtamistehtävissä lippukunnassa. He luotsaavat nuorempien ryhmiä, pyörittävät papereita hallituksessa, mahdollistavat upeat retket ja ikimuistoiset kokemukset niin muille kuin itselleenkin.

Mukaan voi aina tulla myös aikuisena. Ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi lippukunnanjohtajaan ja kerro, mitä partiossa haluaisit tehdä. Partion voi aloittaa esimerkiksi keittämällä puuroa joulujuhlassa tai opettamalla ensiapua retkellä. Myös ihan pienet hetket ja yhdet auttavat kädet otetaan ilolla vastaan.

UUTTA!

Tänä syksynä starttaa aikuisvartio! Kerran kuussa kokoontuvan vartion tarkoituksena on tutustuttaa uusia aikuisia partioharrastukseen ja tarjota myös kokeneemmillekin partiolaisille mahdollisuuden harrastaa välillä myös ihan aikuisten kesken. Jokaisella kokoontumiskerralla opitaan jotain uutta tai kerrataan vanhoja taitoja, nautitaan luonnosta ja mukavasta seurasta. Tule mukaan ensimmäiselle kerralle vaikuttamaan aikuisvartion tulevan syksyn ohjelmaan!

Syksyn 2017 aikana aikuisvartio kokoontuu seuraavasti:

su 10.9. klo 16-18, Pyhän Katariina Polut, Kaarina

su 1.10. klo 16-18

su 5.11. klo 16-18

su 3.12. klo 16-18

Miten mukaan?

Jokaiselle aikuisvartion kokoontumiskerralle ilmoittaudutaan erikseen. Ensimmäiselle kokoontumiskerralle ilmoittaudutaan viimeistään perjantaina 9.9. Ilmoittaudu osoitteeseen pirtapiiat@gmail.com ja ilmoita mahdollinen erityisruokavalio ja sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautuneille laitetaan tarkemmat ohjeet ensimmäisestä kerrasta.

Mitä maksaa?

Aikuisvartion toiminta on  ilmaista. Aikuisvartion toiminnassa mukana olevien tulee kuitenkin liittyä Suomen Partiolaisten (SP) ja Littoisten Pirtapiikojen  jäseneksi. LiPi ei kerää omaa jäsenmaksua, mutta SP:n jäsenmaksu on 55,50 euroa vuodessa. Jäsenyys oikeuttaa jäsenetuihin esim. Scandinavian Outdoorissa ja Partioaitassa. Noudatamme SP:n ohjeistusta ja aikuisvartion toimintaa saa kokeilla kaksi kertaa ilmaiseksi ennen jäseneksi liittymistä. Voit siis tulla kokeilemaan ja tutustumaan sitoutumatta vielä mihinkään! Lisätietoa jäseneksi liittymisestä saat aikuisvartion kokoontumisissa tai sähköpostitse.

Lisätietoa aikuisvartion toiminnasta saat Anniina Rantalalta (anniina.rantala@lipi.fi tai puh. 050 5115516)