Kesäleiri Affena vie Ahvenanmaalle!

Kesäleiri Affena vie lipiläiset leireilemään Ahvenanmaalle! Lisätietoa saat ensimmäisestä leirikirjeestä:

Sudenpennut ilmoittaudu tästä linkistä kuksaan.fi/27208

Seikkailijat ja sitä vanhemmat ilmoittautudu tästä linkistä
kuksaan.fi/27177

Seikkailijoiden ja sitä vanhempien leiripaikat on nyt täytetty, mutta voit ilmoittautua varasijalle. Kun ilmoittautumisaika päättyy, voidaan sudenpentujen kiintiöstä mahdollisesti vapautuvat paikat siirtää seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Leirin voi myös peruuttaa 5.5. joten peruutusten sattuessa, otamme tietysti varasijalta leiriläiseksi järjestyksessä.

Leirin suosio yllätti meidät järjestäjät ja yritämme tehdä järjestelyjä, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan leirille! Ilmoittaudu siis rohkeasti varasijalle, jotta tiedämme kuinka monta innokasta olisi vielä tulossa!

4 kommenttia artikkeliin ”Kesäleiri Affena vie Ahvenanmaalle!

 1. Moi!
  Olisiko mahdollista lisätä osallistujamäärää suuremmaksi Affena leirille?
  Sähköposti leiristä tuli puoli yhden aikaan yöllä ja nyt jo vajaan vuorokauden kuluessa täynnä!
  Jää varmaan monta halukasta pois matkasta!

  1. Moikka!

   Pohdimme asiaa leirin staabin kesken, kannattaa ilmoittautua myös varasijalle, jotta tiedämme halukkaiden määrän ja voimme tehdä järjestelyjä. Pyrimme ottamaan leirille mahdollisimman monta leiriläistä, mutta esimerkiksi bussikyydit Maarianhaminasta leiripaikalle ja mukaan lähtevien johtajien määrä asettavat tietyn rajan leiriläisten määrälle.

 2. Mistä saan tietä monesko varasijalle? Molemmat tytöt haluaisivat mukaan 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *