Vaeltajat ja aikuiset (18v+)

Littoisten Pirtapiikojen vaeltajat ja huuhkajat (eli yli 22-vuotiaat) toimivat erilaisissa johtamistehtävissä lippukunnassa. He luotsaavat nuorempien ryhmiä, pyörittävät papereita hallituksessa, mahdollistavat upeat retket ja ikimuistoiset kokemukset niin muille kuin itselleenkin.

Miten mukaan aikuisena?

Ota yhteyttä pestijohtaja Milla-Matilda Lundéniin (millamatildalunden(a)gmail.com) ja mietitään yhdessä mikä olisi paras tapa juuri sinulle aloittaa partio. Voit esimerkiksi

  • tulla mukaan aikuisvartion toimintaan
  • tulla mukaan perhepartion toimintaan yhdessä alle kouluikäisen lapsen/lasten kanssa
  • tulla mukaan lauman tai joukkueen apukäsiksi oman lapsen ryhmään
  • tulla mukaan retkille, leireille ja tapahtumiin

Aikuisvartio Kunnon Karhut

Lippukunnassamme toimii kaksi aikuisvartiota joista toinen on nimeltään Kunnon Karhut! Kerran kuussa kokoontuvan vartion tarkoituksena on tutustuttaa uusia aikuisia partioharrastukseen ja tarjota myös kokeneemmillekin partiolaisille mahdollisuuden harrastaa välillä myös ihan aikuisten kesken. Jokaisella kokoontumiskerralla opitaan jotain uutta tai kerrataan vanhoja taitoja, nautitaan luonnosta ja mukavasta seurasta. Tervetuloa mukaan!

Aikuisvartio Ketterät Tädit

Toinen lippukunnassamme toimiva aikuisvartio on nimeltään Ketterät Tädit. Säännöllisen epäsäännöllisesti kokoontuva vartio on suunnattu nuorille ja kaikille itsensä nuoreksi tunteville aikuispartiolaisille. Kokoontumiskerroilla johtajat ja muut vastuutehtävissä toimivat partiolaiset pääsevät mukaan hauskaan ja spontaaniin sekä partiomaiseen toimintaan, tällä kertaa osallistujan asemassa. Kaikki ovat tervetulleita!

Miten mukaan?

Ole yhteydessä pestijohtaja Milla-Matilda Lundéniin (puh. 040 5604127) tai (millamatildalunden(a)gmail.com) ja saat tarkemmat tiedot aikuisvartioiden seuraavista kokoontumisista. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Mitä maksaa?

Aikuisvartioiden toiminta on  ilmaista. Aikuisvartion toiminnassa mukana olevien tulee kuitenkin liittyä Suomen Partiolaisten (SP) ja Littoisten Pirtapiikojen  jäseneksi. LiPi ei kerää omaa jäsenmaksua, mutta SP:n jäsenmaksu on noin 60 euroa kalenterivuodessa. Jäsenyys oikeuttaa jäsenetuihin esim. Scandinavian Outdoorissa ja Partioaitassa. Noudatamme SP:n ohjeistusta ja aikuisvartion toimintaa saa kokeilla kaksi kertaa ilmaiseksi ennen jäseneksi liittymistä. Voit siis tulla kokeilemaan ja tutustumaan sitoutumatta vielä mihinkään! Lisätietoa jäseneksi liittymisestä saat aikuisvartion kokoontumisissa tai sähköpostitse.