Perhepartio (0-7v)

perhepartio_riippumatot

Perhepartio tarjoaa perheen pienimmille (0-7-vuotiaille) mahdollisuuden lähteä mukaan partiomaiseen toimintaan yhdessä vanhempiensa, isovanhempiensa tai vaikka kummiensa kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa Littoisten seurakuntatalolla.

Perhepartio antaa yhteisiä mukavia hetkiä leikkien, oppien ja seikkaillen luonnon äärellä. Se on myös entisille partiolaisille polku takaisin toimintaan jo ennen kuin heidän omat lapsensa aloittavat partion. Aiempi partiotausta ei ole välttämätöntä!

Jos kiinnostuit, pyydä pääsyä facebookin suljettuun ryhmään Lipin perhepartio. Sieltä saat viimeisimmät tiedot! Perhepartiotoiminnasta vastaa Anna-Kaisa Luukkonen. Hänet tavoitat viestitse puhelinnumerosta 0440244993 (Ansku).

Pääosin toiminta on ilmaista, mutta joistain tapahtumista perimme pienen maksun. Yli 4-vuotiaiden ja mukana harrastavan aikuisen tulee kuitenkin liittyä Suomen Partiolaisten ja Littoisten Pirtapiikojen (tai muun lippukunnan) jäseneksi, jolloin jäsenmaksu on 55,50 euroa vuodessa aikuiselta ja 12,50 euroa 4-6 -vuotiaalta. Mikäli perheen 7-17-vuotiaat osallistuvat partiotoimintaan, he saavat jäsenyyden hieman edullisemmalla hinnalla. Alle 4-vuotiaista ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Noudatamme SP:n ohjeistusta ja perhepartiota saa kokeilla kaksi kertaa ilmaiseksi ennen jäseneksi liittymistä.

Huomaathan, että ilman jäsenmaksua myöskään partion vakuutus ei ole voimassa, joten huolehdithan omista vakuutuksistasi perhepartiossa.