Perhepartio (0-7v)

perhepartio_riippumatot

Perhepartio tarjoaa perheen pienimmille (0-7-vuotiaille) mahdollisuuden lähteä mukaan partiomaiseen toimintaan yhdessä vanhempiensa, isovanhempiensa tai vaikka kummiensa kanssa. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuussa Littoisten seurakuntatalolla.

Perhepartio antaa yhteisiä mukavia hetkiä leikkien, oppien ja seikkaillen luonnon äärellä. Se on myös entisille partiolaisille polku takaisin toimintaan jo ennen kuin heidän omat lapsensa aloittavat partion. Aiempi partiotausta ei ole välttämätöntä!

Jos kiinnostuit, laita viestiä toiminnasta vastaaville johtajille ja he lisäävät sinut LiPi:n perhepartion WhatsApp-ryhmään, sieltä saat viimeisimmät tiedot! Perhepartiotoiminnasta vastaa Eveliina Kunttu ja Karoliina Hirvonen. Heidät tavoitat viestitse puhelinnumerosta 040 0520740 (Eveliina) ja 041 5446718 (Karoliina).

Pääosin toiminta on ilmaista, mutta joistain tapahtumista perimme pienen maksun. Yli 4-vuotiaiden ja mukana harrastavan aikuisen tulee kuitenkin liittyä Suomen Partiolaisten ja Littoisten Pirtapiikojen (tai muun lippukunnan) jäseneksi, jolloin SP-n jäsenmaksu on noin 60 euroa vuodessa aikuiselta ja 12,50 euroa 4-6 -vuotiaalta. Mikäli perheen 7-17-vuotiaat osallistuvat partiotoimintaan, he saavat jäsenyyden hieman edullisemmalla hinnalla. Alle 4-vuotiaista ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Noudatamme SP:n ohjeistusta ja perhepartiota saa kokeilla kaksi kertaa ilmaiseksi ennen jäseneksi liittymistä.

Huomaathan, että ilman jäsenmaksua myöskään partion vakuutus ei ole voimassa, joten huolehdithan omista vakuutuksistasi perhepartiossa.