Tule mukaan!

Haluaisitko liittyä mukaan partioon? Näin se onnistuu!

  • 7-14-vuotiaat lapset ovat tervetulleita viikoittain kokoontuviin ryhmiin Littoisten ja Hurttivuoren koloille. Ole ensin yhteydessä lippukunnanjohtaja Emilla Ahtosaareen, jotta sinulle tai lapsellesi löydetään oikea ryhmä.  Partioharrastukseen voi tutustua kolmen kokoontumisen verran ilmaiseksi ilman jäseneksi liittymistä.
  • Aikuiset voivat tulla mukaan aikuisvartioidemme, Kunnon Karhujen tai Ketterien Tätien, toimintaan ja tutustua näin partiotoimintaan. Aikuiset voivat tulla mukaan myös johtajiksi ryhmiin ja mukaan mahdollistamaan retkiä ja tapahtumia.
  • Alle kouluikäiset lapset voivat aikuisen kanssa osallistua perhepartion toimintaan.Tarpojat lautanrakennuspuuhissa.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään tämän lomakkeen kautta.  Jos partioon liittyy sudenpentu-, seikkailija- tai tarpojaikäinen (7-14 vuotiaat), olethan ensin yhteydessä lippukunnanjohtaja Emilla Ahtosaareen, jotta sinulle tai lapsellesi löydetään oikea ryhmä ennen kuin jäsenhakemus lähetetään.  Nuoret ja aikuiset voivat suoraan hakea jäsenyyttä ja me lipiläiset olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden viikon kuluttua.

Partion asiointipalveluun lisätään ensiksi perheen huoltaja. Tämän jälkeen tulee sähköpostia, jossa saat partioID-tunnuksen ja ohjeet siitä, miten rekisteröidyt partion asiointipalveluun. Tämän jälkeen lisäät palveluun huollettavan, jonka haluat liittää partion jäseneksi. Kun jäsenyys on tehty, haetaan jäsenyyttä Littoisten Pirtapiikoihin ”Tee jäsenhakemus”-painikkeen kautta.

Ohjeet tähän kaikkeen, löydät alla olevasta YouTube-ohjevideosta. Videon alussa kerrotaan ohjeet oikean lippukunnan löytämiseen, mutta koska olet tehnyt jo loistavan valinnan valitsemalla Littoisten Pirtapiiat, voit siirtyä videossa suoraan kohtaan 00:40. Tällöin olet samassa kohdassa kuin ylempää löytyvän lomakkeen linkki.

Partion asiointipalvelun käyttöohjeita löytyy Suomen Partiolaisten nettisivuilta osoitteesta: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/partion-asiointipalvelu/

Jos olet kiinnostunut liittymään Littoisten Pirtapiikoihin tai sinulla on mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Hakemuslomakkeiden täyttöön ja partion asiointipalvelun käyttöön liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä jäsensihteeriin. Molempien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Kuva: Milla Wall

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *