Tule mukaan!

Haluaisitko liittyä mukaan partioon? Näin se onnistuu!

Pirtapiikoihin voi liittyä kaikki ekaluokkalaiset ja sitä vanhemmat tytöt, myös aikuiset voivat tulla mukaan partioon ilman aikaisempaa kokemusta. Toimintakausi alkaa aina elokuussa, mutta toimintaan voi tulla mukaan oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa. Viikoittain kokoontuviin ryhmiin voi tulla tutustumaan kolmen partioillan verran ilmaiseksi ja ilman jäsenyyttä.

Jäseneksi liitytään tämän lomakkeen kautta.  Jos partioon liittyy sudenpentu-, seikkailija- tai tarpojaikäinen (7-14 vuotiaat), olethan ensin yhteydessä lippukunnanjohtaja Lotta Kunttuun, jotta sinulle tai lapsellesi löydetään oikea ryhmä.  Lomaketta täyttäessäsi muistathan täyttää jäsenen tietoihin vain jäsenen tietoja ja lisätä alaikäiselle huoltajan tiedot  ”Lisää huoltaja” -painikkeesta. Nuoret ja aikuiset voivat suoraan lähettää jäsenhakemuslomakkeen ja me lipiläiset olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden viikon kuluttua.

Tarpojat lautanrakennuspuuhissa.

Jos olet kiinnostunut liittymään Littoisten Pirtapiikoihin tai sinulla on mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Lotta Kunttuun(lotta.kunttu(a)lipi.fi tai 040-7535116).

Kuva: Milla Ala-Äijälä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *