Tule mukaan!

Haluaisitko liittyä mukaan partioon? Näin se onnistuu!

  • 7-14-vuotiaat  tytöt ovat tervetulleita viikoittain kokoontuviin ryhmiin Littoisten ja Hurttivuoren koloille. Ole ensin yhteydessä lippukunnanjohtaja Jenna Uutelaan, jotta sinulle tai lapsellesi löydetään oikea ryhmä.  Partioharrastukseen voi tutustua kolmen kokoontumisen verran ilmaiseksi ilman jäseneksi liittymistä.
  • Aikuiset voivat tulla mukaan aikuisvartio Kujeilevien Karhujen toimintaan ja tutustua näin partiotoimintaan. Aikuiset voivat tulla mukaan myös johtajiksi ryhmiin ja mukaan mahdollistamaan retkiä ja tapahtumia.
  • Alle kouluikäiset lapset voivat aikuisen kanssa osallistua perhepartion toimintaan.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään tämän lomakkeen kautta.  Jos partioon liittyy sudenpentu-, seikkailija- tai tarpojaikäinen (7-14 vuotiaat), olethan ensin yhteydessä lippukunnanjohtaja Jenna Uutelaan, jotta sinulle tai lapsellesi löydetään oikea ryhmä ennen kuin jäsenlomake lähetetään.  Lomaketta täyttäessäsi muistathan täyttää jäsenen tietoihin vain jäsenen tietoja ja lisätä alaikäiselle huoltajan tiedot  ”Lisää huoltaja” -painikkeesta. Nuoret ja aikuiset voivat suoraan lähettää jäsenhakemuslomakkeen ja me lipiläiset olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden viikon kuluttua.

Tarpojat lautanrakennuspuuhissa.

Jos olet kiinnostunut liittymään Littoisten Pirtapiikoihin tai sinulla on mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Jenna Uutelaan (jenna.uutela(a)lipi.fi).

Kuva: Milla Wall

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *