Tiedote: Partiokokoukset ja -retket peruttu 15.4. saakka


Suomen Partiolaisten 12.3.2020 antaman ohjeistuksen mukaan partiotoiminta on tauolla 15.4. saakka koronaviruksen takia. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien ryhmien kokoontumiset on peruttu, samoin ryhmien omat ja lippukunnan retket. Suurtapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti, mikä tarkoittaa sitä, että partioparaatia tai partiokilpailuja ei järjestetä.

Lippukunnan retki Megalomania 2.0 retki on siis myös peruttu ja sen siirtämistä toiseen ajankohtaan harkitaan. Jo mahdollisesti maksettujen retkimaksujen mahdollisesta palauttamisesta tiedotetaan myöhemmin.
Ryhmien kokoukset jatkuvat 16.4., mikäli ei toisin tiedoteta.

Suomen Partiolaisten tiedote: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *