Partio alkaa! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat partiolaiset!

On aika aloittaa partiosyksy Littoisten seurakuntatalolla (Kampakuja 1) tiistaina 15.8. klo 18-20. Tervetulleita ovat kaikki ekaluokan aloittaneet ja sitä vanhemmat tytöt! Ilta alkaa uusien partiolaisten ilmoittautumisella ja omiin ryhmiin kokoontumisella. Seikkailijat ja tarpojat eli vanhemmat partiolaiset sopivat tuolloin ryhmiensä kokousajat. Sudenpentujen eli 1.-3. luokkalaisten kokoontumisajat ovat seuraavat:

  1. luokkalaiset maanantaisin klo 17.30-18.30, ensimmäinen kerta maanantaina 21.8.
  2. luokkalaiset eli Hupsut Koira maanantaisin klo 18-19, ensimmäinen kerta 21.8.
  3. luokkalaiset eli Supersudet tiistaisin 17.45-18.45, ensimmäinen kerta tiistaina 22.8.

Kun ryhmät on saatu järjestykseen, on aika viettää viime kevään paraativoiton kunniaksi paraatijuhlia mukavan ohjelman merkeissä. Ohjelma järjestetään ulkona, joten huomioi säänmukainen varustus! Ilta päättyy klo 20. Iltaan voi osallistua oman aikataulun mukaan, tärkeintä olisi toki tulla aloitukseen, jotta jokaiselle on ryhmä ja kokoontumisaika selvillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *