Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta. Jos, et tiedä miten toimia, alla olevat ohjeet auttavat sinua eteenpäin. Kuksan käytössä sinua auttaa jäsensihteerimme (yhteystiedot).

Kuksa-ohje huoltajille

  • Tapahtumailmoittautumiset hoidetaan tapahtuman oman linkin kautta ja näin ilmoittautumiset kerätään Kuksaan, Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmään. Tapahtuman linkki julkaistaan LiPin nettisivuilla, tapahtuman infokirjeessä ja LiPin Facebook-sivulla.

  • Ilmoittautumisessa tarvitaan partioID:tä. Huoltaja luo partioID:n huoltajanumerollaan (tai jos on partiolainen niin omalla jäsennumerollaan) ja ilmoittamallaan sähköpostilla osoitteessa https://kuksa.partio.fi/ kohdassa ”Rekisteröidy”. Huoltajanumeron saa automaattisesti sähköpostiin, kun huoltaja on lisätty Kuksaan. Jäsensihteeri lisää uudet huoltajat ja häneltä saa myös hukkuneen huoltajanumeron. Ilmoita jäsensihteerille tietosi ja huollettavan pirtapiian nimi ja hän lisää sinut huoltajaksi.

  • Huoltajat ilmoittavat alle 15-vuotiaat tapahtumiin, joten alle 15-vuotiaat EIVÄT luo omaa partioID:tä. Luotua partioID:tä käytetään jatkossa kaikkiin tapahtumailmoittautumisiin. Huoltaja EI SAA luoda huoltajan partioID:tä huollettavan jäsennumerolla.

  • PartioID:n luomisen jälkeen huoltaja pääsee kirjautumaan Kuksaan ja tarkastelemaan ja päivittämään sekä omia, että huollettavan tietoja. Huollettavalle EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA saa päivittää huoltajan tietoja. Puhelinnumeron kohdalle voi laittaa 000000 ja sähköpostin jättää tyhjäksi jos huollettavalla ei ole OMAA puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.

  • Jäsenkortin voit tulostaa tai tallentaa pdf:nä puhelimeen esim. Scandinavian Outdooria varten Kuksasta. Kirjaudu Kuksaan huoltajan partioID:lläsi ja valitse ”Jäsenyydet” ja ”Tulosta jäsenkortti”. Jäsenyyden todistamista vaativisssa tapahtumissa johtajilla on mukana jäsenlistat, joten jäsenkorttia tarvitaan lähinnä partioalennusta varten.

  • Tapahtuman linkin löydät siis LiPin nettisivuilta. Valitse oikea tapahtuma ja seuraa linkkiä ilmoittautumissivulle. Valitse ”Jos olet partiolainen kirjaudu palveluun käyttämällä PartioID-tunnustasi”. Tätä vaihtoehtoa käyttävät kaikki ne, joilla on partioID eli siis myös huoltajat, jotka ilmoittavat pirtapiikansa tapahtumaan. Joihinkin tapahtumiin, esim. kaikille avoin perhepartio, ilmoittaudutaan ”Jos et ole partiolainen” -kohdasta, mutta ensin mainittua vaihtoehtoa käytetään ellei toisin mainita. Klikkaa kohtaa ”kirjaudu palveluun” ja tämän jälkeen kirjaudu sisään partioID:lläsi ja pääset ilmoittautumislomakkeelle. Oikean yläkulman alasvetovalikosta valitaan ilmoitettava henkilö. Täytä lomake ja klikkaa ”Ilmoittaudu”. Saat tämän jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi.

http://kuksa.partio.fi/ (partioID:n luominen, tietojen päivitys, jäsenkortin tulostus)

http://www.facebook.com/Pirtapiiat (ilmoittautumislinkit)

Tulostusversio: Kuksan käyttöohjeet vanhemmille (PDF)

 

Ilmoittautumislinkit:

Ei ilmoittautumista vaativia tapahtumia