Tekemistä joululomalle – hautakynttilätalkoot tulevat!

Haluatko ulkoilemaan joulupyhien jälkeen? Tässä hyvä mahdollisuus ulkoiluun, missä voi tehdä päivän hyvän työn!

Partiolaiset järjestävät yhdessä seurakuntayhtymän kanssa hautakynttilöiden siivoustalkoot torstaina 28.12.2017. Pirtapiiat osallistuvat talkoisiin Turun hautausmaalla Skanssin vieressä. Kokoontuminen hautausmaan huoltokeskuksella (Skarppakullantie 10) klo 11.00. Tarkoituksena on kerätä muoviset hautakynttilät haudoilta ja kierrättää eteenpäin. Talkoisiin voit osallistua oman innostuksen mukaan, voit tulla tunniksi tai vaikka kolmeksi.

Talkoisiin ovat tervetulleita kaikki partiolWhatsApp Image 2016-12-29 at 12.55.10aiset sekä vanhemmat, sisarukset, vaarit, mummit ja kummit. Sudenpennulla tai seikkailijalla tulee olla mukana aikuinen. Jos joululoma alkaa tuntua jo pitkältä ja kinkku painaa vatsassa, on tässä hyvä syy lähteä ulos vähän reippailemaan. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet ja ruuvimeisselin, jolla on helppo irrottaa metallihattuja kynttilöistä.

Talkoilla on säävaraus. Jos juuri ennen talkoita sataa niin paljon lunta, että kynttilät peittyvät, talkoot perutaan.

Lisätietoja Jennalta (jenna.jakonen(a)lipi.fi)
Nähdään joulupyhien jälkeen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *