Lupauksenanto 6.12.

Hei sudenpentu, seikkailija ja huoltaja! Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 on lippukuntamme perinteikkään lupauksenantotilaisuuden aika. Tilaisuudessa uudet sudenpennut antavat sudenpentulupauksen ja saavat kaulaansa partiohuivin. Samoin sudenpennuista seikkailijoihin siirtyneet partiolaiset antavat tilaisuudessa oman lupauksensa ja saavat partiopaitaansa Littoisten Pirtapiikojen hihamerkin.

Lupauksenanto pidetään Pyhän Katariinan kirkossa (Kirkkotie 46, Turku) 6.12.2018
klo 18.00. Lupauksenantajien tulee olla paikalla viimeistään klo 17.45, jotta järjestelyt sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti. Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia. Läheiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan nuoren partiolaisen tärkeää hetkeä.

Lappu tästä: Lupauksenanto2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *