Ulos koloilta!

Vuonna 2019 Suomen Partiolaisten ohjelmapainotuksena on Ulos koloilta. Tavoitteena on, että jokainen partiolainen ja partioryhmä tekee mahdollisimman paljon ja erilaisia päivä- ja yöretkiä. Koloilta poistumisen myötä partiotoiminta muuttuu monipuolisemmaksi. Yhteistyö paikallisten kumppanuuksien kanssa ja kautta tuo lisää ideoita ja näkyvyyttä lippukunnan arkeen. Retket voi olla esimerkiksi erilaisia vierailuja erilaisissa kohteissa tai ihan perinteisiä metsäretkiä. Tavoite on myös, että retkille osallistuminen olisi mahdollista kaikille.

Lippukuntamme jokainen ryhmä pyrkii tekemään yhden Ulos koloilta- kokouksen keväällä ja yhden syksyllä. Vinkkaathan ryhmänjohtajille, jos sinulta löytyy mielenkiintoinen tutustumiskohde, johon partiolaiset voisivat tehdä retken!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *