EtäPartioparaati su 3.5.2020

Tänä vuonna emme voi marssia yhdessä Turun kaduilla keväisessä partioparaatissa. Se ei kuitenkaan estä meitä nauttimasta paraatipäivän tunnelmasta. Tästä viestistä löydät ohjeet ja ainekset paraatipäivään. Valitse mieleisesi palat ja tule mukaan!

Jos linkit eivät toimi, kokeile kopioida linkki selaimen osoiteriville.

1) Pukeudu mieleiseesi partioasuun. Inspiraatiota voit hakea LiPin johtajien tekemästä Pass the Brush -videosta. https://vimeo.com/414256421 

2) Tule Jitsi-huoneeseen linkin kautta tai koodilla meidanparaati. Jitsi-huoneen paraatifiilistelyt alkavat perinteitä noudatteen klo 14. Voit myös perustaa oman ryhmäsi kanssa Jitsi-huoneen, jossa voitte yhdessä fiilistellä paraatia. Jitsi-huoneen tunnelmaa pitää yllä Milla Wall. https://meet.jit.si/meidanparaati

3) Katso Kaarinan seurakunnan sepon, nuorisotyöntekijän ja partiolaisen Johanna Käpin paraatihartaus ja laula mukana Suvivirsi.

https://youtu.be/T7asceyNYNk 

4) Suunnittele oma paraatimarssireittisi olohuoneeseen, kotipihalle tai lähikadulle. Rummutusvideota kuuntelemalla tai katsomalla pääset oikeaan rytmiin.


https://youtu.be/vYKaJ8JD8UA

5) Marssittuasi tarpeeksi, juo pillimehu ja anna itsellesi etäpartiolaisen korkein kunniamerkki Näkymätön Kultaponi. Löydät sen partiopaitasi taskusta, väiskisi alta tai kengästäsi, et voi nähdä sitä, mutta siellä se on! Ripusta se kaulaasi ja sano itsellesi ”Hyvä minä!”

5) Jaa tunnelmasi etäparaatista ja parhaat paraatimuistot menneiltä vuosilta somessa tunnisteella #meidänparaati

Paraatipäivässä parasta on yhdessäolo ja fiilis siitä, että kuuluu samaan porukkaan tuhansien muiden partiolaisten kanssa. Tule mukaan luomaan samaa tunnelmaa etänä, väreilemään ilmaan rummunpärinän lailla. Rummutusvideon alkusanat on tulkattu suomalaiselle viittomakielelle ja tekstitetty ruotsiksi. Muissa videoissa ei ole tulkkausta tai tekstitystä. Jitsi-huoneessa ei ole tulkkausta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *