Syysrieha

Tervetuloa koko perheen syksyiselle rastiradalle lauantaina 29.10.2022! Rastiradan järjestää partiolippukunta Littoisten Pirtapiiat ja rasteilla on partiomaista ohjelmaa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki partiotaustasta riippumatta! Reitin pituus on n. 3,5 km. Reittiä voi lyhentää käymällä vain osalla pisteistä. Voit kulkea radan kävellen tai pyörällä.

Tapahtuma alkaa lippukunnan kololta eli kokoontumispaikalta (Littoisten seurakuntatalo, Kampakuja 1). Paikalle voi saapua klo 12-14. Ethän tule autolla seurakuntatalon pihalle. Pihalla jaetaan rastiradan suorituspassit sekä on mahdollisuus käyttää nuotiota. Varaathan omat nuotioeväät mukaan! Rastit voi kiertää omaan tahtiin. Tapahtuma loppuu kuitenkin viimeistään klo 16.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tapahtumasta, ole yhteydessä tapahtumanjohtaja Ella Kandeliniin (ellakandelin@gmail.com).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *